06 24 28 85 98 info@kosterenvankooten.nl

Recruit

Smarter

[Work Together]

Interim Management

Heeft u per direct versterking van uw team nodig en is dit van tijdelijke aard?

Met Interim Management zullen wij ons ontfermen over uw capaciteitsvraagstuk en leveren wij met ons uitgebreide netwerk aan zelfstandige specialisten en snellen en doeltreffende oplossing voor uw vraagstuk.

 • Op basis van huw omschreven opdrachten zullen wij actief op zoek gaan naar geschikte zelfstandige professionals die op korte termijn beschikbaar zijn
 • Ons netwerk aan zelfstandige professionals binnen de techniek is groot en breed. Zo kunnen wij op Engineering, Finance, Sales, QHSE, Project Management, Project Ondersteuning, IT en Marketing u voorzien van geschikte professionals

Meer weten? jan@kosterenvankooten.nl òf bel Jan Koster  06 24 28 85 98

Werving & Selectie

Voor uw lastig vervulbare functies, waarbij u versterking voor de lange termijn zoekt bieden wij onze dienst werving en selectie aan. Wij ondersteunen u in het proces naar het vinden van de meest geschikte professional voor uw vacature

 • Wij zoeken geschikte kandidaten
 • Uw bepaald welke kandidaten interessant zijn
 • We starten een “normaal” sollicitatieproces

U blijft in lead welke professional het beste past binnen uw organisatie. Wij sluiten door een gedegen vacature intake aan op uw wensen. Zowel zachte als harde criteria nemen wij zeer serieus.

  Meer weten? niels@kosterenvankooten.nl
  òf bel Jan Koster  06 41 37 07 78

  Koster en Van Kooten is een fullservice recruitmentbureau. Wij bieden onze diensten aan in de vorm van werving & selectie en interim management. Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van uw vaste en tijdelijke functies.

  Binnen de twee diensten bieden wij het proces transparant en duidelijk aan. Uiteraard zullen wij kiezen voor een pro-actieve en re-actieve benadering van de markt. Onze benadering is persoonlijk en gericht op de mens achter het CV en/of Linkedin profiel. Wij willen weten wat men wenst in zijn of haar functie. Om goed aan te sluiten op de wensen van onze opdrachtgevers en professionals is het van essentieel belang om te weten wat men zoekt. Wij streven ernaar om werkgeluk te verbinden met een slimme en duurzame wereld. Dit is onze missie. 

  Onze waarden zijn; Vrijheid, plezier, transparantie en samenwerken. Dit is wat ons drijft en waar wij zowel met onze opdrachtgevers als onze professionals naar streven. 

  Meer weten? info@kosterenvankooten.nl òf bel Jan Koster 06 24 28 85 98 of Niels van Kooten 06 41 37 07 78