Recruit

Smarter

[Blocks]

 

Koster en Van Kooten is een fullservice recruitmentbureau. Wij bieden onze diensten aan in de vorm van Blocks. Wij hebben de Blocks onderverdeeld in de Blocks Search, Select en Branding.  Wij kiezen voor deze Blocks omdat wij daarmee onze dienstverlening goed kunnen afstemmen op de behoefte van de klant.

De keuze voor welke Blocks wij inzetten is afhankelijk van uw behoefte. De behoefte van een Fortune 500 company is anders dan een MKB bedrijf met 150 medewerkers.

U heeft bijvoorbeeld behoefte aan extra search capaciteit? Dan zetten wij Smart Search in en heeft u behoefte aan het beoordelen van kandidaten of het afnemen van een assessment dan kunnen wij Smart Select aanbieden.

Wilt u een jobmarketing campagne laten verzorgen dan bieden wij Smart Branding aan. Of wilt u het gehele proces uit handen geven en ontzorgt worden? Dan combineren wij de Blocks.

Wij onderscheiden de volgende Blocks:

Smart Search

 

Uw organisatie wil in contact komen met de juiste kandidaten voor uw vacatures maar het ontbreekt u aan de tijd en benodigde resources? Bij de resources kunt u denken aan een Linkedin Recruiter account, jobboard abonnementen, ATS systeem, kennis over het sourcen van kandidaten en maken boolean search strings en natuurlijk de uren die een ervaren searcher aan deze werkzaamheden besteed.

Wij bieden vanuit onze Smart Search oplossing een kant en klare oplossing waarbij wij de potentiële kandidaten zoeken en voor u klaar zetten om zelf te benaderen. U kunt zelfstandig in contact komen met de kandidaten en zo veel kandidaten aannemen als u wilt.

Wij maken gebruik van de tool “Hello Talent”. Dit ATS systeem geeft ons de mogelijkheid om een project aan te maken voor uw vacatures zodat u met ons mee kan kijken en vanuit deze tool direct de kandidaten kan benaderen.

De conversie van de benaderde kandidaten is hoger als u vanuit uw naam de kandidaten benaderd dan wanneer wij de kandidaten benaderen.

Smart Branding

 

U ontvangt niet voldoende kwalitatieve kandidaten op uw vacatures? U wilt in contact komen met kwalitatief goede kandidaten? U wilt uw merknaam versterken?

Wij bieden vanuit Smart Branding de mogelijkheid om uw vacatures onder de aandacht te brengen bij potentiële kandidaten. Wij hebben de resources om uw vacature onder de aandacht te brengen van de doelgroep. Door onze ervaring met branding campagnes targeten wij de doelgroep en brengen wij uw vacatures onder de aandacht.

Smart Select

 

Uw behoefte heeft de capaciteit om te search maar u wilt de selectie uitbesteden? Of u wilt de selectie laten ondersteunen door het afnemen van een assessment? Of U heeft behoefte aan iemand die wervende vacatureteksten kan schrijven?

Vanuit ons Smart Select Block kunnen wij u ondersteunen op uren basis bij uw recruitmentbehoefte.

 

Smart Search op een rijtje

 

  • U koopt search power in en krijgt toegang tot 25 potentiële kandidaten per maand
  • U benaderd zelf de potentiële kandidaten
  • Volledig transparante werkwijze waarbij u mee kunt kijken in Hello Talent naar de vorderingen
  • Flexibel contract waarbij u na drie maanden per maand kunt opzeggen
  • Hello Talent licentie en implementatie gedurende de looptijd
  • Tweewekelijkse evaluatie met een ervaren consultant